۱۴- بوقلمون بخار پز شده با سس مخصوص

بوقلمون بخار پز ↓

بوقلمون را به تکه های مساوی خرد کرده + ۱ عدد پیاز را خلال کرده با ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری سرکه سیب و مقداری آب اضافه کرده روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد، بعد از پخته شدن سس مخصوص را افزوده ۳۰ دقیقه بعد غذا آماده است.برای افرادی که ناراحتی استخوان دارند مفید است.

 سس مخصوص بوقلمون بخارپز

طرز تهیه » گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد + فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری + زعفران نصف قاشق چای خوری + هل سائیده ۱ قاشق چای خوری + دارچین ۱ قاشق مربا خوری + روغن کنجد نصف استکان و مقداری نمک طبیعی، همه را در مخلوط کن ریخته بمدت ۳۰ ثانیه مخلوط کنید تا سس آماده شود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.