مواد لازم :
- جوی دو سر ۵۰۰ گرم
- کیسه ی نخی سفید و کاملا” تمیز یک عدد
طرز تهیه » جوی دو سر را تمیز کرده، شسته و با آب ولرم به مدت ۴۸ ساعت خیس و هر روز آب آن را نیز عوض کنید. به محض آن که گیاهک جو، سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه ی نخی ریخته و کیسه را مرطوب نمایید. پس از ۲۴ ساعت، جوانه یا ریشه ی جو را به خوبی خواهید دید. در این حال میتوانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده، میل کنید.
توجه » برای رشد بیشتر جوانه ی جو، میتوانید هر روز با آب پاش، کیسه ی نخی ای را که جوانه ها در آن ریخته اید، مرطوب کنید.
جوانه ی جوی دو سر بین همه ی جوانه ها، خوش مزه ترین است و میتوان آن را همراه با سالاد فصل به میزان ۵ تا ۷ قاشق غذا خوری میل کرد. این جوانه، حاوی بیشترین ویتامین های گروه B و برای ناراحتی اعصاب و ناراحتی پوست و مو مفید است.