۵- جوانه ی جوی دو سر ( طرز تهیه )

 

 مواد لازم :  

  •      جوی دو سر ۵۰۰ گرم
  •       کیسه ی نخی سفید و کاملا” تمیز یک عدد

طرز تهیه »  جوی دو سر را تمیز کرده، شسته و با آب ولرم به مدت ۴۸ ساعت خیس و هر روز آب آن را نیز عوض کنید. به محض آن که گیاهک جو، سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه ی نخی ریخته و کیسه را مرطوب نمایید. پس از ۲۴ ساعت، جوانه یا ریشه ی جو را به خوبی خواهید دید. در این حال میتوانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده، میل کنید.

توجه » برای رشد بیشتر جوانه ی جو، میتوانید هر روز با آب پاش، کیسه ی نخی ای را که جوانه ها در آن ریخته اید، مرطوب کنید.

جوانه ی جوی دو سر بین همه ی جوانه ها، خوش مزه ترین است و میتوان آن را همراه با سالاد فصل به میزان ۵ تا ۷ قاشق غذا خوری میل کرد. این جوانه، حاوی بیشترین ویتامین های گروه B  و برای ناراحتی اعصاب و ناراحتی پوست و مو مفید است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.