۶- جوانه ی گندم ( طرز تهیه )

 مواد لازم
• گندم تازه با پوست ۳۰۰ گرم
• کیسه ی نخی سفید و کاملا” تمیز یک عدد
طرز تهیه » گندم را تمیز کرده، شسته و با آب ولرم به مدت ۴۸ ساعت خیس و هر روز آب آن را نیز عوض کنید. به محض آن که گیاهک گندم ، سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه ی نخی ریخته و کیسه را مرطوب نمایید. پس از ۲۴ ساعت، جوانه یا ریشه ی گندم را به خوبی خواهید دید. در این حال میتوانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده، میل کنید.
این جوانه سرشار از ویتامین E بوده، برای رفع اختلالات ماهانه ی خانم ها، ضعف تخمدان و تخمک گذاری و زیبایی و طراوت پوست و جلوگیری از سفید شدن و ریزش مو فوق العاده مفید بوده، همچنین برای ضعف غدد جنسی در آقایان بسیار سودمند، در واقع ضد نازایی و ناباوری است. اگر جوانه گندم را با لیمو ترش و روغن زیتون طبیعی مصرف شود، بیشترین اثر را در پی خواهد داشت.
توجه : برای رشد بیشتر جوانه ی گندم، میتوانید هر روز با آب پاش، کیسه ی نخی ای را که جوانه ها در آن ریخته اید، مرطوب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.