۳۲- حلیم شله قلم کار با کشک برای درد استخوان

 

مواد لازم : برای ۸ – ۱۰ نفر

 گوشت سر سینه گوسفند – ۷۵۰ گرم

 گندم با پوست – ۵۰۰ گرم

نخود – نصف پیمانه

لوبیا چیتی، لوبیا سفید و لوبیا قرمز – از هر کدام نصف پیمانه

 عدس – ۱ پیمانه

جوی پوست کنده – ۱ پیمانه

هل ، دارچین، زردچوبه، زنجبیل، فلفل و زعفران – مجموعا” ۲ قاشق مربا خوری

 پیاز – ۲ عدد

 سبزی آش – ۱ کیلو گرم

 پونه ی کوهی – ۲ قاشق غذا خوری

 سیر – ۱ حبه درشت

نعناع خشک – ۱ قاشق مربا خوری

 کشک ساییده – ۱ کیلو گرم

 مغز گردو ی چرخ شده – ۱۵۰ گرم

 نمک – به مقدار لازم

طرز تهیه » ابتدا گوشت را شسته، در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را همراه با چند لیوان آب، در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق بگذارید تا بجوشد، بعد کف گوشت را گرفته، ۱ عدد پیاز خلال شده را با مقداری از ادویه جات به آن بیفزایید و صبر کنید تا به مرور بپزد و آماده شود. اکنون حبوبات را که از شب قبل پاک کرده، شسته و خیس کرده اید، با همان آب، در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن، شعله ی اجاق را تنظیم کنید و پیاز خلال شده و بقیه ی ادویه جات را به حبوبات بیفزایید و صبر کنید تا بپزد و آماده شود. بعد از پختن گوشت و حبوبات، آن ها را با هم مخلوط کرده و به آرامی با گوشت کوب بکوبید، به طوری که غذا یکنواخت شود و جا بیفتد. اکنون کشک را همراه با سیر و نعناع خشک در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، آماده کنید. غذا را در ظرف مناسب کشیده، مقداری روغن و کشک به آن اضافه کرده و یک قاشق غذا خوری مغز گردوی چرخ شده نیز روی آن بپاشید و میل کنید. این غذا بسیار خوشمزه و خوش طعم است. حتما” از خوردن آن لذت خواهید برد. حلیم شله قلم کار اگر درست پخته شود، به خوبی کش می آید و لذت بخش است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.