۳- خوراک سوپ جو با پاچه گوسفند

( برای  درمان انواع بیماری و تسکین درد استخوان هفته ای سه بار )

مواد لازم » برای ۴ نفر       

۱- جوی پوست کنده یا پرک شده:۱ پیمانه

۲- گشنیز و جعفری پاک شده:۲۰۰ گرم

۳- هویج فرنگی متوسط: ۱ عدد

۴- پونه کوهی:۱ قاشق مربا خوری

۵- ادویه جات(نمک، فلفل، زرد چوبه، دارچین، زنجبیل): به مقدار لازم

۶- روغن زیتون : ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری

۷- پیاز متوسط: ۱ عدد

۸- آب لیمو ترش تازه: به مقدار لازم

۹- پاچه گوسفند:۱عدد

۱۰- زرشک پلویی : ۵۰ گرم

۱۱-   آلوبخارا : ۵۰ گرم

طرز تهیه » ابتدا جو را پاک کرده و به همراه چند لیو ان آب، روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید، پس از چند چوش خوردن و گشنیز و جعفری خرد شده، زرشک پلویی، آلوبخارا و پونه کوهی، نمک، فلفل و سایر ادویه جات و در آخر پاچه رابه آن افزوده، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا جا بیفتد. برای جا افتادن غذا، بهتر است آن را به مرور به هم زنید. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده و به همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه میل کنید. این سوپ را به عنوان یک وعده غذایی می توان مصرف کرد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.