۲۴- خوراک میرزا قاسمی

مواد لازم : برای ۵ – ۶ نفر
– بادمجان درشت – ۳ عدد
– گوجه فرنگی – ۱ کیلو گرم
– سیر متوسط – ۷ تا ۸ حبه
– روغن زیتون  – ۱ استکان
– نمک طبیعی – به مقدار لازم
– فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل – از هر کدام نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه » ابتدا بادمجان ها را شسته، خشک و سپس آن ها را سیخ کرده، روی آتش می گذاریم تا خوب کباب شوند. پس از خنک شدن، پوست آن ها را به طور کامل جدا می کنیم. حال گوجه فرنگی ها را پوست کنده ، به صورت ریز خرد کرده و آن را به همراه سیر رنده شده در یک ماهی تابه روی حرات قرار می دهیم تا بجوشد، سپس حرارت را ملایم کرده، بادمجان ها را ریز خرد کرده، به همراه نمک، فلفل و ادوجات به گوجه فرنگی افزوده، آن را خوب مخلوط می کنیم و درب ظرف را می گذاریم تا خوب پخته، آب اضافی آن تبخیر شود. بعد از پختن، روغن را به غذا می افزاییم. پس از چند دقیقه غذا آماده می شود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.