۳۶- خورش آلو اسفناج

   مواد لازم : برای ۶ – ۷ نفر

۱- اسفناج پاک شده ۱ کیلو گرم

۲-  آلو بخارا ۲۵۰ گرم         

۳- پیاز متوسط ۱عدد

۴-  آب ۱ تا ۲ لیوان

۵- ادویه جات ( زرد چوبه، فلفل، زنجبیل  و زیره ی سیاه ) به مقدار لازم

۶- روغن زیتون ۶ تا ۷ قاشق غذا خوری

۷- نمک طبیعی به مقدار لازم

طرز تهیه » اسفناج را شسته و خرد کنید و آن را به همراه آلو بخارا، پیاز خلال شده و یک تا دو لیوان آب در یک ظرف مناسب ریخته روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس نمک و سایر ادویه جات را به خورش اضافه کرده، با حرارت مناسب، آنرا بپزید. ۱۵ دقیقه قبل از آماده شده خورش، روغن را به آن افزوده، اجازه دهید با حرارت ملایم جا بیفتد. این خورش جهت رفع یبوست مزاج بسیار مفید بوده برای افرادی که دچار فشار خون، کم خونی و ناراحتی کبدی هستند و هم چنین برای افرادی که بر اثر طبع گرم دچار بیماری پوستی شده اند، و نیز افراد کم اشتها بسیار مفید و موثر است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.