۳۴- خورش قورمه سبزی

              مواد لازم: برای ۶ تا ۷ نفر

۱- لوبیا قرمز: ۲۰۰ گرم

۲- پیاز متوسط: ۱ عدد

۳-سبزی قورمه ی پاک شده: ۱ کیلو

۴-روغن زیتون: ۸ قاشق غذاخوری

۵-مغز لیمو عمانی: ۴ قاشق غذاخوری

۶-دارچین، زعفران و زیره سیاه: از هر کدام نصف قاشق چای خوری

۸- نمک طبیعی، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه: لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم می گذاریم تا بپزد به طوری که پس از پختن، آب آن تمام شود، سپس سبزی قورمه، پیاز را خرد کرده به همراه چند لیوان آب در یک ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. آن گاه شعله اجاق را کم کرده و لوبیا، نمک، فلفل و ادویه جات را به جز زعفران به خورش اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم به آرامی به جوش آمده و بپزد. بعد، لیمو عمانی و زعفران را به غذا افزوده، آن را هم میزنیم . سپس، روغن زیتون را روی خورش ریخته و حرارت را کم می کنیم و درب ظرف را بر میداریم تا خورش خوب جا افتاده، روغن تمام سطح خورش را بپوشاند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.