۳۷- خورش قیمه

  مواد لازم:  برای ۶ – ۵ نفر

۱-       لپه – ۱۵۰ گرم

۲-    گوجه فرنگی – ۳ عدد

۳-   پیاز متوسط – ۱ عدد

۴-      سیر درشت – ۱ حبه

۵-        سیب زمینی متوسط ۲ عدد

۶-    مغز لیمو عمانی – ۳ قاشق غذا خوری

۷-   روغن زیتون – ۴ تا ۵ قاشق غذا خوری

۸-     نمک و فلفل – به مقدار لازم

۱۰-    زعفران ، زیزه ی سیاه ، دارچین ، هل و زنجبیل– از هر کدام نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه : لپه را که از شب قبل خیس کرده ایم ، پس از شستن ، در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود ،سپس آن را در یک ظرف مناسب میریزیم. گوجه فرنگی ها را با نصف لیوان آب و سیر در مخلوط کن کاملا” مخلوط می کنیم و آن را به همراه پیاز خلال شده به لپه اضافه کرده ، روی حرارت می گذاریم تا بجوشد ، سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم تا بپزد. در حین پختن ، نمک ، فلفل ، روغن و سایر ادویه جات را به آن افزوده ، در انتها ، مغز لیمو عمانی و زعفران را به خورش اضافه کرده ، صبر می کنیم تا غذا خوب جا افتاده و آماده شود.

در یک ظرف جداگانه ، سیب زمینی را خلال نازک کرده با کمی آب و روغن میپزیم تا آب آن کاملا” کشیده شده و به روغن بیفتد و بپزد. زمانی که خورش را در ظرف کشیدیم سیب زمینی ها را روی آن می ریزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.