۳۵- خورش کرفس

  مواد لازم : برای ۶ – ۷ نفر 
۱-      لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم۲
۲-        کرفس خرد شده ۴ تا ۵ ساقه ی ترد
۳-      سبزی خرد شده (نعناع – جعفری – اسفناج) ۱ کیلو گرم
۴-      پیاز متوسط ۱ عدد
۵-      آب لیمو ترش تازه به مقدار داخواه
۶-       روغن زیتون ۶ تا ۷ قاشق غذا خوری
۷-    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۸-     زردچوبه، زعفران و زیره از هر کدام نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه : لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم ، می گذاریم بپزد، به طوری که پس از پختن، آب آن تمام شود، سپس گوجه فرنگی را پوست کنده و رنده می کنیم و به همراه کرفس، سبزی، پیاز خرد شده، نمک، فلفل، ادویه جات و آب به لوبیا افزوده، با حرارت ملایم می پزیم. پس از کمی پختن، آب لیمو ترش تازه و روغن زیتون و زعفران را به خورش می افزاییم و اجازه میدهیم با حرارت ملایمخوب بپزد و جا بیفتد، به طوری که سطح غذا را روغن فرا گیرد.

هشدار

هرشخصی که به بیماری صرع مبتلا است نباید از این غذا استفاده و میل کند

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.