۷۰- علت بیماری های کبدی

کبد بیمار

علل این بیماری ↓

۱- استرس و اضطراب های روزمره زندگی شهری؛
۲- استفاده از مواد غذایی صنعتی و غذاهای آماده و فست فودها؛
۳- بی نظمی در خوردن و خوابیدن، بی برنامگی در رژیم غذایی و رعایت نکردن آداب غذاخوردن؛
۴- استفاده از داروهای شیمیایی، به خصوص آنتی بیوتیک ها که مقاومت بدن را کاهش می دهند و بر عکس پارازیت ها مقاومتشان نسبت به دارو افزایش می یابد؛
۵- استفاده از مواد نگهدارنده که سمی اند و با افزودن به انواع غذاهای روزمره موجب آلودگی آن ها و بروز بیماری های صعب العلاج، از جمله بیماری های بدخیم کبدی، می شود.
تمام این موارد فشارهای خطرناکی را به کبد انسان وارد می کند و عوارض زیر را به دنبال دارد:
۱- بالا رفتن آنزیم های کبدی ( sgot , sgpt)؛
۲- اختلات عصبی که موجب می شود غدد درون ریز انسان ( از حمله کبد ) از حالت عادی خارج شده و نظم بدن مختل شود؛
۳- با انواع استرس ها و عصبیت ها، کبد صفرای بیش از حد تولید می کند؛
۴- استفاده از غذاهای چرب و سرخ کردنی که موجب ایجاد سنگ کیسه صفرا شده و شخص را دچار درد و ناراحتی می کند؛
۵- استرس و عصبی شدن موجب فشار زیاد به کبد می شود و در نتیجه کبد تولید چربی ( کلسترول ) می کند به مرور زمان، چنین شخصی کبد چرب خواهد داشت؛
۶- استرس ها و عصبیت های زندگی موچب بالا رفتن آنزیم LDH در خون شده، افسردگی های مزمن را در پی خواهد داشت،
۷- نداشتن نظم و برنامه در زندگی و استفاده از غذاهای مصنوعی که موجب کار طاقت فرسای کبد شده، آنزیم های آن را بالا خواهد برد. بر اثر مداومت و اصرار بر مصرف چنین غذاهایی، کبد دچار انواع هپاتیت، سیروز و انواع تومورها و کیست های کبدی خواهد شد،

برای درمان با ما مشورت کنید و بسته سلامتی را با بروشور مصرف و پرهیزات غذایی از ما تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.