۷۴- عمده مشکلات سفره ایرانی ها

سفره افطاری و ایرانی

۱–      وجود انواع نوشیدنی ها ( آب ، دوغ ، نوشابه های گاز دار) و نوشیدن آنها بین غذا.

۲-      خوردن ترشیجات سرکه ( مصنوعی )

۳-    خوردن ماست با ترشیجات سرکه ای  با ماست و دوغ

۴- خوردن ماست و دوغ همراه با غذاهای گوشتی

مصرف همزمان ماست و غذاهای گوشتی، یکی از مضرات طب سنتی به حساب می آید. طبق گفته حکما، مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی علاوه بر اینکه تولید بلغم می کند، موجب فساد گوشت در معده و در برخی موارد بروز لک و پیس می شود.

۵-     حذف سبزی از سفره و متاسفانه جایگزین آن از سالادی که با سس مایونز استفاده می شود، وجود دارد.

طبع اغلب سبزی ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می کنند. سبزی ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند؛ همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می شود. اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می کند.

۶-     نکته: بهترین ماده جهت شستشو و ضدعفونی سبزی، سرکه و نمک طبیعی می باشد.

۷-   خوردن زیاد عدسی

عدس غذایی سودا زاست و مصرف زیاد آن موجب بروز و افزایش غلظت خون می شود. اما متاسفانه امروزه شاهد آن هستیم که به علت تبلیغات زیاد در رابطه با خون ساز بودن عدس، مردم سایر حبوبات را کنار گذاشته و عدس را بیش از سایر حبوبات مصرف می کنند. در طب سنتی بر مصرف نخود بسیار تاکید شده است. نخود دارای خاصیت سم زدایی، افزایش توان جنسی، افزایش حافظه، تقویت قلب، خون سازی، استخوان سازی، جلوگیری از سفید شدن موها و ده ها خاصیت دیگر ذکر شده است

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.