۴۱- خورش فسنجان گیاهی

 مواد لازم : برای ۷- ۶ نفر

· گردو چرخ شده – ۷۵ گرم

· مغز بادام خام چرخ شده – ۷۵ گرم

· پیاز متوسط – ۱ عدد

· سیب درختی متوسط – ۱ عدد

· هویج فرنگی – ۲ عدد

· کدو حلوایی – ۵۰۰ گرم

· رب انار – ۳ قاشق غذا خوری پر

· شیره ی انگور– ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری ( در صورت تمایل )

· روغن زیتون – ۳ قاشق سوپ خوری

· نمک و دارچین و زعفران – از هر کدام نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه : ابتدا گردو و بادام را چرخ کرده ، با یک عدد پیاز خلال نازک شده ، به همراه ۲ لیوان آب در یک ظرف مناسب ریخته ، روی اجاق با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد ، سپس ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به مرور جوشیده و روغن بیندازد. توجه داشته باشید که اگر در حین پخت ، غلظت خورش بالا رفت ، کمی آب گرم به آن اضافه کنید. هویج و کدو حلوایی را پوست کنده ، به همراه سیب درختی به طور جداگانه رنده کرده ، با کمی آب می پزیم تا به صورت یکنواخت در آید. زمانی که روغن غذا به طور کامل به سطح خورش آمد ، این مخلوط را به آن اضافه کرده ، با گوشت کوب برقی خوب هم می زینم ، تا خورش به مدت ۲۰ دقیقه ی دیگر بپزد و کاملا” جا بیفتد.

توجه : بعضی از افراد این خورش را ترش و بعضی دیگر شیرین دوست دارند. اگر بخواهیم آن را به صورت شیرین میل کنیم ، بهتر است مقداری شیره ی انگور به آن بیفزاییم.

هشدار

هرشخصی که به بیماری صرع مبتلا است نباید از این غذا استفاده و میل کند

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.