۱۰۱- شیرینی چهار مغز – طرز تهیه

 

 

مواد لازم
۱-  بادام – فندق – گردو – پسته – کنجد با پوست – بادام هندی) از هر کدام ۱۰۰ گرم به طور چداگانه آسیاب شود.
۲ – آرد جوانه گندم ۲۰۰ گرم(از جوانه گندم خشک شده استفاده و سپس اسیاب شود)
– زعفران یک مثقال چداگانه آسیاب شود.
– پودر نارگیل ۱۰۰ گرم چداگانه آسیاب شود.
– دارچین ۵۰ گرم چداگانه آسیاب شود.
– هل ۵ مثقال چداگانه آسیاب شود.
– زنجبیل دو مثقال چداگانه آسیاب شود.
– شهد عسل ۲۵۰ گرم
– رطب بدون هسته حدود ۸۰۰ گرم (یک جعبه)
– روغن زیتون (چند قاشق)
طرز تهیه شیرینی چهار مغز
همه مواد آسیاب شده به غیر از پودر پسته و پودر نارگیل را با عسل و رطب بدون هسته و روغن زیتون مواد مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا بصورت حلوا در آید سپس آنرا در دیس پهن کرده روی آن پودر پسته و نارگیل اضافه می کنیم و برش می دهیم و جدا کرده کنار هم چیده یک سلفون روی آن می کشیم طبع آن خیلی گرم بوده و صفرایی مزاج ها بعد از آن خیار بخورند. این شیرینی را تا یک هفته می توان نگه داشت.

شما می توانید به هر شکلی آن را تهیه و تزئین کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.