۱۰۴- ترشی سیر مخصوص- طرز تهیه

مواد لازم:
سیر تازه و سالم – به مقدار لازم
نمک طبیعی – به مقدار لازم
سرکه ی سیب – به مقدار لازم
طرز تهیه :
سیر ها را پوست کنده، خوب آنها را بشویید و پی از خشک شدن، آنها را چرخ کنید و در یک ظرف شیشه ای یا لعابی و یا دبه ی پلاستیکی بریزید و کمی نمک به آن اضافه نمایید و خوب آن را هم بزنید. سپس سرکه را به آن بیفزایید، به طوری که روی سیر ها را کاملا” بپوشاند. آنگاه درب ظرف را بسته، آن را در جای مناسبی قرار دهید تا به مرور رسیده، قابل استفاده شود. معمولا” این ترشی پس از گذشت یک سال قابل استفاده می شود و عطر و طعم خوبی خواهد داشت. ترشی سیر برای ضد عفونی کردن سیستم گوارشی مفید است. از این ترشی برای تهیه ی سس سالاد می توان استفاده نمود.
 

  برای اشخاص سالم فقط در وعده غذایی ناهار و شام یک حبه مصرف شود

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.