۱۰۹- کتلت شامی گیاهی

مواد لازم – برای ۵ – ۶ نفر
۱) لپه ۳۰۰ گرم
۲) پیاز متوسط ۱ عدد
۳) آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری
۴) لوبیا سفید ۱۵۰ گرم
۵) برنج ۱۰۰ گرم
۶) پودر نان سوخاری به مقدار لازم
۷) پودر زیره ۱ قاشق چای خوری
۸) نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
۹) زعفران خیلی کم
۱۰) روغن ارده کنجد به مقدار کم
طرز تهیه » لپه و لوبیا سفید را از شب قبل خیس کرده ، با کمی آب می پزیم، به طوری که پس از پختن، آب آن کاملا” کشیده شود. برنج را نیز جداگانه پخته و به لپه افزوده و پس از خنک شدن، آنها را چرخ می کنیم. سپس پیاز را درشت رنده کرده، آب آنرا گرفته، همراه با آرد نخودچی و پودر زیره، به مواد چرخ شده، اضافه می کنیم و ادویه جات و زعفران را نیز به سایر مواد افزوده، خوب ورز می دهیم تا مایع شامی خودش را بگیرد. مواد به دست آمده را قالب زده، در سینی فر چرب شده می چینیم و آنرا با حرارت ملایم در فر می پزیم. بعد از پختن یک طرف، طرف دیگر را بر می گردانیم تا غذا کاملا” آماده شود. این غذا را می توانید با سبزیجات بخارپز شده و سس گوجه فرنگی میل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.