۱۱۱- خوراک کله و پاچه – طرز تهیه

مواد لازم – برای ۴ – ۵ نفر
o کله و پاچه ی گوسفند – ۱ دست
o پیاز درشت – ۱عدد
o لیمو ترش تازه – ۵۰۰ گرم
o نان سنگک گرم و تازه – به مقدار لازم
طرز تهیه کله و پاچه » قبل از تمیز کردن کله، شیلنگ آب را به قسمت نای و مری آن وصل کرده، مجرا را با فشار زیاد شستشو دهید تا مواد اضافی خارج شود، سپس آن را خوب بشویید و قبل از پختن، غده ی موی لای سم پاچه را خارج کنید. آن گاه آن را در یک ظرف مناسب بار بگذارید، بعد از جوشیدن، کف آن را جمع کرده، پیاز را خرد و به آن اضافه کنید. شعله ی اجاق را روی حرارت ملایم تنظیم کرده، صبر نمایید و تا کاملا” بپزد. بهترین زمان پخت کله و پاچه از شب تا صبح و با حرارت ملایم است. بعداز پختن، مغز آن را خارج کرده، بکوبید و به آب کله و پاچه اضافه کنید. سپس استخوان های اضافی و مواد زائد آن را جدا کرده، کنار بگذارید و گوشت آن را بین افراد تقسیم کنید. بهتر است این غذا با آب لیمو ترش تازه و پودر دارچین میل شود. توصیه میشود این غذا را دیر به دیر میل کنید، زیرا کله به خاطر داشتن کلسترول زیاد، برای زندگی شهری مناسب نیست.

این خوراک سردی بخش است باید با پودر دارچین  میل شود و با فاصله دو و نیم ساعت می توانید از چای چوب دارچین که خش رنگ و خوش طعم است استفاده کنید البته آنهایی که فشار خون ندارند.

 لازم به تذکر است که پاچه گوسفندی ژلاتین دارد و مفید برای تامین مایعات بین مفاضل است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.