۱۱۲- آش مخصوص ( گندم و جو و حبوبات و سبزیجات )

مواد لازم – برای ۱۲ تا ۱۵ نفر
• جوی پوست کنده ۲ پیمانه
• گندم با پوست ۱ پیمانه
• نخود نصف پیمانه
• عدس نصف پیمانه
• لوبیا چیتی نصف پیمانه
• ماش نصف پیمانه
• لوبیا سفید نصف پیمانه
• لوبیا قرمز نصف پیمانه
• لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
• پیاز متوسط ۲ عدد
• پونه ی کوهی ۱ قاشق سوپ خوری
• سبزی آش ۱ کیلو
• گردو ی چرخ کرده ۲۰۰ گرم
• کشک سائیده شده ی محلی ۱ کیلو
• ادویه جات (نمک، فلفل، زرد چوبه ، دارچین، زنجبیل، زیره و آویشن ) به مقدار لازم
• روغن زیتون ۸ تا ۱۰ قاشق غذا خوری
• سیر درشت ۴ حبه
طرز تهیه » حبوبات را که از شب قبل با آبی که خیس کرده اید، روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد، بعد پیاز خرد شده را به همراه ادویه جات به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد. سپس سبزیجات را خرد کرده، به آش اضافه کنید. در این حالت هر چند دقیقه یک بار غذا را خوب هم بزنید تا ته نگیرد. در انتها، سیر رنده شده را به همراه پونه و نمک به غذا افزوده، به آرامی هم بزنید تا غذا جا بیفتد و آماده شود حال کشک سائیده را همراه با یک حبه ی سیر و یک قاشق مربا خوری پونه در داخل مخلوط کن مخلوط کنید. پس از آماده شدن کشک، غذا را در بشقاب کشیده، به ترتیب، روی آن ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون، مقداری کشک و ۲ قاشق غذا خوری گردوی چرخ کرده ریخته، میل نمایید. بهتر است پس از صرف این آش مقداری خرما میل شود. این غذا برای جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است.

لطفا” صلوات و فتحه برای شادی روح مادرم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.