۱۴۲ – پاهای پرانتزی

روش درمان

مواد لازم
پودر سنجد، شیر، عسل، انجیر، روغن کنجد

۱- خوراک مداوم روزانه ۶ ماه تا ۱ سال،فرنی سنجد ( ۳ قاشق غذاخوری پودر سنجد را داخل یک لیوان شیر بریزید و عسل اضافه کنید و میل کنید )

۲ خوردن انجیر، شبی ۷ عدد

۳- بعد ۴۰ روز مصرف فرنی سنجد و انجیر، روغن کنجد به ساق پا و بالای زانو بمالید بتدریج که نرم شد، شب ها آتل ببندید و آن را کم کم سفت کنید و راه بروید تا بتدریج درمان شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.